• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

fb gothoom_2024_1

Novinky

Festival GOTHOOM preložený na rok 2022

Priatelia neviem ako začať. Všetci bojujeme už druhý rok s dvomi nepriateľmi a to nepriateľom číslo 1. Corona vírusom a s nepriateľom číslo 2. Ľudskou hlúposťou našej vlády !!! Snažil som sa čakať na toto rozhodnutie čo najdlhšie ale viac sa už nedá, pretože aj vy máte právo vedieť na čom spolu sme. Festival sa neuskutoční kvôli :

1. Vládnym opatreniam-chaotické riešenie korona krízy a tým aj zákaz akýchkoľvek kultúrnych podujatí.

2. Delenie ľudí-Každý kto si kúpi lístok na festival na festival môže ísť to je jediné kritérium a deliť ľudí na zaočkovaných , testovaných a na nezaočkovaných a netestovaných na to ja nemám právo.

3. Zahraničné skupiny- Myslím , že hranice budú zatvorené pre všetky zahraničné skupiny ako aj fans . Prípadne by som musel každej skupine dať robiť PCR test čo je absolútne neuskutočniteľné.

4. Domáce skupiny- Robiť open air len pre domáce skupiny nie je v mojich silách pretože vstupné nezodpovedá skupinám , ktoré ľudia na festivale očakávajú a po ďalšie náklady na festival by boli rovnaké ako pri normálnom festivale teda oplotenie, areál + zvýšené hygienické kontroly a obmedzenia.

Je len na Vás ako sa k tomu postavíte. Samozrejme ak budete chcieť vrátiť vstupné môžete o to požiadať na maili: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

alebo Ak Vás môžem poprosiť ešte jeden rok to snami vydržať a počkať čo bude. Pevne verím , že ten ďalší rok sa to už uskutoční.Urobíme pre to maximum nie sme v tom sami myslím, že väčšina festivalov bude na tom rovnako.

Na jeseň 29-30.10.2021 skúsime urobiť zimnú edíciu festivalu GOTHOOM , kde bude aj časť skupín z tohtoročného Gothoomu.

Prosím udržte Nám Vašu podporu určite sa to oplatí !!!

Nový dátum festivalu GOTHOOM open air fest bude 21.7-23.7.2022. Miesto bude zverejnené po podpise zmluvy na ďalší ročník !!!!

FB EVENTS: https://www.facebook.com/events/3526220780834149

gothoom header_2020_fb

comments